Bocoran Gameplay Sword Art Online Terbaru !!! SAO Black Swordsman ACE (Mobile) Open World MMORPG



word Art Online Black Swordsman: Ace (域 域 黑衣 剑士 : 王牌) is a brand new mobile MMORPG based on the highly popular Sword Art Online anime/light novel from Japan. It is officially licensed by A1-Pictures while Bandai Namco will be the publisher of the game which already has another SAO mobile game title under their belt, SAO: Integral Factor

SAOBS: Ace is described as a true MMORPG which is wholly based on the SAO virtual MMO. It will follow the plot of the anime, particularly the Aincrad Arc, where players are trapped inside the game where if you die inside SAO, you also die for real, and the only way to exit the game and survive is to defeat the infamous 100 floors of the sky fortress, Aincrad. The game will feature an open-world setting where players can fully explore different areas, complete missions, clear and climb the 100 floors, and find a way to escape.

Source Info :
Enduins.com :
Source Video :

Platform : MOBILE

Aplikasi Live Streaming yang biasa saya Gunakan (FREE) for PC,Android & IOS :
===================================
Support the stream:
===================================
For copyright matters please contact Me at : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————-
For Paid Promotion : r0ixydragony@gmail.com
———————————————————————
Also Visit Others Mobile Game Playlist / Playlist Game Mobile Lainnya :

Tencent Games :
—————————————————————-
Netease Games :
—————————————————————-
NEXON & Square ENIX Games :
—————————————————————-
OFFLINE Mobile Games :
=====================================
My PC Spec :
processor : Core i3 8100
Ram : 16 GB
SSD : 120 Galax SSD
VGA : nvidia GTX 1060 6GB
—————————————————-

Terimakasih sudah meluangkan waktu untuk menonton video ini.
Selalu support channel ini biar makin berkembang kedepannya
jangan Lupa untuk Subscribe , Like n Comment , dan jngan lupa jg untuk Share video ini ke teman” kalian jg ^^

I hope You Guys Enjoy the video.. Please support this channel by Subscribe n share this video ^^

Nguồn: https://newblurayrelease.com/

Xem thêm bài viết khác: https://newblurayrelease.com/giai-tri/

  • Kolaborasi yang indah antara genshin impact dan sao integral factor

    Alhaq Cuming July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Donloawd ya dimana ya?

    M Ahlan July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Komori life kapan versi global?

    Penjahat Alim July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • 2 tahun kaga mati lampu

    たつみTatsumi July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Kapan release ya?

    Annas Setia Bekti Nugroho July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Bang,kapan nih rilisnya

    Farham Ridwan July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Bang, link downloadnya di mana?

    Ryan MV July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Udah rilis blum pak? Atau kabar" rilisnya gitu?

    surya fadly July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Link nya yg mana bang

    Nandaa July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Emang kpan rilis dan bisa di download

    Azza Kun July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Bang blom dpt info lg kah tntng game ini kpn rilisnya?

    Kazuto Kirigaya July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Kalo mati lampu kan di dLm "gear" ada batere cadangan setara dgn HP n*kia jaduL (berbulan bulan)

    xswon nyiqc July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Mending miripin sama game toram:v variasi betbagai skill job

    Kuro Juro July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Coba review toram online kak

    Aldo Bernadine mr July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Is it out yet?

    Ovan July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Kan di nervegearnya ada batere tambahan, dissconect juga gak bikin mati, mereka waktu pindah ke RS kan banyak yang dissconect.. Elah

    Mr Jenggot July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Online????

    King ARTHUR Ragayday July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Bukannya NerveGear punya baterai cadangan

    Kurohiko July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Is it official server already on cn?

    Ryouko Ookami July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Ini cerita nya kan di china sao if gk boleh masuk, boleh nya di taiwan, jadi mereka buat yg mirip sao if begitu, Game sao black swordsman ace

    Muhammad Hanif Fathin July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • 🤗🤗mantul

    Ahmad Hasan2 July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Wow nice game

    Huy Nguyen July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Ini baru mantap

    23 Maulana Galang F July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • 3:52 tpi klo gw sih tetep setia nunggu genshin impact 😂😂 spring 2020

    Dimas avrlprdw July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • 1:50 itu bukan dual sword maybe. Tapi itu pedang dan sarung pedang nya. Kenapa dikit class nya ? Karena yg SAO pertama emang cuman 3 class doang.. no magic no acher. Jadi sesuai judul Sword art online. Haya pedang/mele…

    RIN Febrian July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Gamenya offline ya

    Celvin Loekito July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Klo di cerita SAO nya di helm ny ada baterai ny jd mati listrik msh aman. Entah juga sih brp lama wkwk

    Sharia Econs July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Bang black desser mobile kapan rilis

    Sanz Dude July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • kalo ada dual Sword Pasti Dah Banyak Nama Kirito Dah

    Kevin Suwita July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • mntp grafiknya

    David Alfian July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Gamenya bagus

    Rahmad Hidayat July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Gaya dragon raja

    havidz alridho July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Pusing banyak banget gamenya, SAO:BS
    BDOM
    GENSHIN IMPACT

    Reeno Manulung July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Mantul bnget bang grafick nya oh iya bng nnti klu udh rilis tolong bikin tutorial nya + link nya

    Saiful anwar July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Kirito(SAO):aku adalah black swordman, pendekar terkuat, siapa yang berani melawanku?
    Guts(Berserk):jangan membuatku tertawa nak…..

    Galih Rs2004 July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Kapan keluar ya gamenya??? jadi mau maenin

    Reza Satriana July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Pls speak english we cant understand pls considered us too

    I can't watch anime cuz my wifi is broken. July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • English title, and speaks some other language. Probably one the most biggest things that piss me off.

    Leonardo DeValen July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Can’t wait for the game bruh

    Patrick Jboy July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • offline or online?

    Kira Yoshikage July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • harap gue bisa main soalnya ram fon gue 2gb aja😅😅

    мαηмεllσ 17 July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Gilaa keren bat, fix masuk list download.

    Dian Budi Utomo July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • kalo mati lampu ada batre cadangannya mas, 10 menit kalo nggak salah, kalo helm nya di lepas baru auto mokad.

    Afifah Nursyala July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • bandai trs develop nya.. :v

    Chiser Ananda July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • baru nonton lagi kemaren sao lah langsung ada gamenya

    はいFaui July 26, 2020 8:23 pm Reply
  • Relase?

    ale July 26, 2020 8:23 pm Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *